Introduktion af virksomheden

Om os

iODC er en hosting og housingvirksomhed med kernekompetencer i netværk, server hosting, og virtualiseringsplatforme. Vi har hjemme i Hvidovre med egen datahal og eget sikret netværk. iODC er serverhoster, teknisk leverandør og samarbejdspartner for både det offentlige og erhvervslivet i Hvidovre Kommune.

Mere end 400

Tilfredse kunder

Mere end 600

Virtuelle servere hostet

Mere end 200

IPv4/6 public routes

Mere end 100

Gbps intranet kapacitet

Hvad gør iODC til iODC?

Om In & Outbound Datacenter

iODC er blandt de foretrukne, når virksomheder, nye som etablerede, skal vælge IT hosting, og IT samarbejdspartner.

Hos iODC specialiserer vi os i server housing, server udlejning, virtualisering og netværksinstallationer. Hos iODC er det som kunde, muligt at samle alle dine virksomheds IT installationer, og dermed få adgang til vores samlede kompetencecenter, når du som IT projekt- eller virksomhedsleder har brug for en IT samarbejdspartner, der først og fremmest sætter sig i dit sted, i din situation, forstår dine bekymringer, og sidst med ikke mindst, løser disse i tæt samarbejde med dig.

iODC er en 6 år ung virksomhed, der med tiden, igen og igen har bevist, at vi er fleksible, omstillingsparate, innovative og løsningsorienterede i alle henseender.

Hvorfor blev iODC til?

Hosting til tyske priser

I mange år, har IT hosting virksomheder, syd for vor grænse, været i stand til at tilbyde ordenlig kvalitet, til meget favorable priser.

Af mangel på samme her i Danmark, blev iODC grundlagt i 2011, med kvalitet og “tyske” priser for øje. Efter nøje planlægning, forretningsstrategier og udførsel, gik der ikke længe, før iODC modtog sine første kunder – hvoraf indtil flere af disse, til denne dag, stadigvæk er tilfredse ambassadør kunder.

Hos iODC skæler vi dog ikke – alle kunder, uanset størrelse og anciennitet, behandles på samme professionelle måde, med samme nytænkende og innovative metoder, hvor iODC gang på gang, sammen med kunden, og med kundens behov og situation for øje, altid omgående løser alle problemstillinger og behov.

Med integritet, innovation og nytænkning

omfavner vi kundeansvaret

og stræber altid efter, at skabe de perfekte rammer og vilkår, for alle vores kunder – store som små, nye som gamle.