På denne blog kan du læse om de muligheder, du har – både som privat og som firma – når du skal på internettet med hjemmesider eller skal bruge en af de mange forskellige former for hosting, som findes i dag.

En ting, som er sikkert som amen i kirken, er, at du som hjemmesideejer skal bruge en form for hosting, for ellers kommer du slet ikke ud på internettet.

Hosting til det hele

Der er mange, som gerne vil hjælpe dig med at finde det hotel, hvor du kan have din hjemmeside og domæne til at bo, og der er mange, som kan give dig alt fra gratis indhold, hvis du vil starte din egen blog eller have en familiehjemmeside, hvor I alle kan mødes og udveksle billeder og oplevelser.

Men det er på samme måde her, du finder de store og professionelle spillere på markedet. Dem, der kan sikre, din virksomhed har en hjemmeside, der aldrig går ned, og som samtidig sikrer, der er plads nok, så dine medarbejdere kan have alle oplysninger ude i skyen og tilgå dem alle steder.

Det er ikke kun din hjemmeside med al den information, der hører til her, det er også en sky med opbevaring. Et online lager, som de færreste moderne virksomheder kan klare sig uden.

Det gælder bare om at have styr på behovet. Ikke at betale for en vare, du ikke bruger, men heller ikke betale så lidt, at du ikke får det, som du skal bruge i din hverdag, for det kan skade din konkurrenceevne og dine medarbejderes muligheder.