Server Housing

Grøn energi for et sundere miljø, og en bedre fremtid!

Vores datacenter bruger 20% mindre energi end alle andre traditionelle datacentre i Danmark, men det er ikke det bedste. Vi får leveret strøm fra blandt andet vind- og vandmøller, og vi er derfor aktivt med til at skåne naturen for CO2.

Snak med os om dit behov

Ring på +45 7027 0505 og få en snak

Hos os får du

Colocation i Danmark på første klasse!

Du får ikke kun Danmarks bedste housing, du får også backup!

Når du placerer dine servere hos os kan du få adgang til vores backup servere, hvortil du kan lave backup af din mest kritiske data. Hos os får du både WebDAV og FTP adgang til dit backup drev.

Trafikken er fri, og den kan leveres med op til 10Gbps!

Hvis behovet er tilstede, kan vi kombinere flere porte, eller opgradere din port til hele 10Gbps. Vores netværk er redundant, og er perfekt til kritiske applikationer som f.eks streaming,og husk også at trafikken hos os er fri!

Her bliver du nabo til Google, og vi peer med DIX og COPHIX!

Vores revision og certificering er iblandt branchens bedste. Vores datacenter er ISAE 3402 certificeret, og blandt andre har Google©, Microsoft©, MedieHuset© og NNIT© valgt vores datacenter, som deres knudepunkt for hele Norden.

Din server er altid online, vi garanterer tier3 netværks oppetid!

Vi garanterer dig en minimum netværks oppetid på 99.9%! Vores historik er dog en helt anden, for vi leverer både netværks og system oppetid på 99,998% i gennemsnit, og det synes vi er værd at prale af!