Hos WEXO A/S kan vi ikke gå på kompromis, når vi skal finde den rigtige og professionelle samarbejdspartner til hosting for netop vores bedste kunder.

“Man får hvad man betaler for” – Nej, selv efter at have prøvet store og internationale samarbejdspartnere må vi indrømme at dette ikke altid er tilfældet. Fleksibilitet kan gå hen og blive en mangelvare.

Det er ingen hemmelighed, at vi lægger stor vægt på de rette kvalifikationer og kompetencer ved vores samarbejdspartnere. Da vi selv laver de hardware specifikationer som vores servere skal
konstrueres ud fra, og dermed hvilke teknologier de skal indeholde, er det vigtigt for os at en samarbejdspartner kan løfte denne opgave helt uden problemer. iODC tøver ikke med at være
på forkant med denne udvikling. Det har heller aldrig været nogen hemmelighed, at vores serviceperioder for vedligehold af serverparken altid ligger helt udenfor normal arbejdstid. Vi kan kun
påskønne den fleksibillitet og tilgængelighed som iODC udviser, når vi ofte forlanger at have en tekniker med “on-site” i serverrummet.

iODC løser opgaven.

Men den rette opfattelse af begrebet service og fleksibilitet, de rette kvalifikationer og kompetencer, og med stor interesse, – så har iODC løst enhver opgave, som vi har involveret dem i.
Når det så samtidigt gøres til en konkurencedygtig pris, så dækker iODC absolut vores behov. Vi kan derfor kun anbefale dem!

René, WEXO A/S